[O1]Uszczelka pod pokrywą zaworów 2,0 AQY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • madziarek341
    Classic
    • 2014
    • 21

Moja się nie rzuca w oczy stąd jej widzieć nie mogłeś w końcu to prawie seria a ja póki co po spotach nie śmigam bo troszkę czasu brakuje ale zgadać się zawsze można na jakąś sesję czy tak pogadać
    a co do przebiegu to jak zadbasz to jeszcze drugi tyle bez poważniejszych problemów powinna Ci zrobić
  • Bartek.K
    Rider
    • 2012
    • 396

Chce wymienić uszczelkę pod pokrywa zaworów w octavi i pojechałem do skoda części w Łodzi i powiedzieli mi ze muszę kupić pokrywę zaworów razem z uszczelka,bo podobno samej uszczelki nie wymienię Czy to jest prawda? Wymieniał ktos sama uszczelkę?
    Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

• krisoctav
      Rider
      • 2008
      • 417

tu masz link do uszczelki

jeśli można kupić osobno to co ma wspólnego pokrywa zaworów
      pierwsze słyszę że wymienia się uszczelkę z pokrywą bzdura według mnie to tak jak mówią ten typ tak ma itd zmień sklep

Komentarz

• mariush19
        Rider
        • 2009
        • 634
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Na stronie jakoś nie trzeba kupować u nich całej pokrywy http://skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=2477, możliwy jest taki nieprofesjonalizm tej hurtowni, zawsze miałem dobre wspomnienia w zaopatrywaniu się w części u nich do poprzedniczki Felci

Komentarz

• Bartek.K
          Rider
          • 2012
          • 396

Właśnie też przeglądałem ich stronę i znalazłem sama uszczelkę. Sklep dobry,części tanie ale z informacja się nie postarali O dziwo nawet po VINe sprawdzali i element występuje tylko razem z pokrywa.
          Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

Pracuję...